Special Acknowledgment

Highest gratitude I present to my beloved parents and family who are always there for praying my excellence and happiness.

I dedicated this blog especially for my precious friends who share with me the successes, tears, joys, bitter and sweetness of growing up.

Without all of these people I would never grab this great life. Thanks to Allah for giving me a chance to taste this wonderful life...^_^

Tuesday, September 28, 2010

Track 014 : Paper...

Salam....

Ape die yang paper ni? bukan la kertas semata-mate tapi kene wat academic paper. Hari ni Alhamdulillah dapat siapkan drawing ProE satu jenis Boiler Header. senang jek nk wat, tak serumit macam design FYP dulu. Jadi mulala bace academic paper untuk tau formatnya. InsyaAllah akan buat nanti cuma nak cari lebih banyak rujukan.

Gaji?Waaaa tak masuk lagi. Meter kewangan dah berkelip hehe. Hopefully esok masuk. Memang betol kene bijak mengawal perbelanjaan. Kne wat saving, bayar bil, yuran study, duit sara diri. Memang sukar untuk permulaan awal kerjaya ni lebey2 lagi blaja support pakai duet sendiri.Takpe, saye amek cabaran ni sebagai salah satu asam garam orang dewasa cewah! All the best to me. Semoga menjadi pemuda yang bijak mengawal perbelanjaan ^_^

InsyaAllah esok akan berlaku peristiwa yang seronok sebab akan pergi menonton teater Muzikal Tun Mahathir di Istana Budaya bersama kedua orang tuaku. Sebenarnye abah ajak mama nak kuar berdua tapi saje nyebuk anak bujang dorang sorang ni hehehe. Actually memang Tun Mahathir adalah salah seorang tokoh yang menjadi idola saya. Jadi menonton karya yang berkisar tentang beliau ni sedikit sebanyak dapat mendalami sejarah Tun. InsyaAllah akan saya ceritakan tentang teater ini dalam entry saya akan datang.




Source of Pic : http://2.bp.blogspot.com/_iERxlHyV5AA/S_QB7aCyWpI/AAAAAAAAClc/DITxej3y4KQ/s1600/MuzikalTunMahathir.jpg

Till then. No harm, no crime~

1 comment:

  1. erm mcm seronok aje teater ni. This teater is 1 of the medium yg kita boleh belajar ttg tun dlm kead dan mood yg bbeza. sdh tentu mood yg happy krn tun akn btukar mjd esma dan erra fzra.hehe..btw slmt menonton dan slmt juga berjaya in your master

    ReplyDelete